Social

#psd #ludovic orban #dan voiculescu #pnl #deputat pnl

Ludovic Orban: Dan Voiculescu face rau PNL si PSD

Deputatul PNL Ludovic Orban a comentat, joi, recentele afirmatii ale lui Dan Voiculescu legate de oportunitatea unei noi suspendari a presedintelui Traian Basescu. Orban sustine ca presedintele fondator al Partidului Conservator ar trebui sa-si vada de afaceri deoarece, prin declaratiile sale, face rau USL-ului.

"Domnul Dan Voiculescu ar face foarte bine sa se ocupe de afaceri si sa lase viata publica si mai ales USL-ul in pace, pentru ca nu face altceva decat sa faca rau PNL si PSD", a declarat Orban la Realitatea TV.

"Prefer sa nu mai adancesc acest subiect, a-ti da cu parerea acum pe acest subiect (o noua suspendare - n.r.) dupa parerea mea este contraproductiv. In general, o strategie politica care izvoraste din niste ratiuni majore, din niste obiective fundamentale, nu se face la Antena 3, nu se face la piata, nu se face nicaieri, ci se face de niste oameni care cu adevarat tin cont de interesul general", a adaugat senatorul PNL.

Dan Voiculescu afirmase joi ca o noua suspendare a lui Basescu este "posibila" si "legitima", recomandand ca, in cazul in care se va face un asemenea demers, referendumul pentru demitere sa fie organizat "in aceeasi zi cu alegerile parlamentare, din respect pentru cetateni si din ratiuni economice".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea