Social

Lucescu: "Vrem sa obtinem calificarea la Bucuresti"

Rapidul poate rezolva calificarea in saisprezecimile Cupei UEFA cu o etapa inainte de finalul fazei grupelor, chiar pe stadionul Giulesti . Pentru ca acest vis al tuturor suporterilor "visinii" sa se indeplineasca, elevii lui Razvan Lucescu au nevoie de cel putin un punct din confruntarea de maine seara contra grecilor de la PAOK Salonic. "Avem sansa de a juca meciul de calificare in fata suporterilor, pe un teren care il cunoastem foarte bine si care de multe ori ne-a purtat noroc. Nu va fi un meci usor, PAOK a venit aici cu ambitie mare. Este ultima lor sansa de a ramane in competitie. Este o echipa agresiva, cu determinare, dar speram sa fim cel putin la fel de bine pregatiti, din punct de vedere mental, asa cum am fost la celelalte jocuri internationale. Astept din partea suporterilor o reactie extraordinara, deoarece aceasta seara ar putea fi un moment unic in istoria Rapidului. Dincolo de aspectul financiar, de obiectivele clubului, mai important este orgoliul nostru", a precizat Razvan Lucescu.

Referitor la incidentul de pe Aeroportul Baneasa , cand un cameraman a fost agresat fizic de catre doi suporteri rapidisti , Dinu Gheorghe a anuntat ca acestia nu vor mai avea acces in stadionul Giulesti. "Pozele lor vor fi afisate la fiecare intrare si nu mai au acces in stadion", a spus presedintele rapidist.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea