Social

#ciprian marica #vfb stuttgart #atacant #mircea lucescu #fotbal #dinamo #razvan lucescu

Lucescu regreta plecarea timpurie a lui Marica de la Sahtior

Mircea Lucescu i-a reprosat lui Ciprian Marica plecarea de la Sahtior Donetk . Dupa terminarea campionatului german, atacantul s-a intors in Romania, unde se antreneaza cu Dinamo.

Antrenorul roman care a cucerit Cupas UEFA crede ca Marica a plecat prea repede de la echipa ucraineana Sahtior Donetk, pentru postul de atacant VfB Stuttgart . Fostul dinamovist a avut rezultate mai slabe in Germania ca in Romania.

Marica are mai multe goluri marcate alaturi de echipa nationala a Romaniei decat in Bundesliga , unde lupta alaturi de atacanti cu mai multa experienta ca Mario Gomez si Cacau.

"Marica trebuia sa mai fi ramas macar un an alaturi de mine. La Sahtior juca meci de meci in Liga Campionilor, doar in campionat mai bagam si pe altcineva, ca, deh, e Ucraina, unde competitia nu e asa de dura si trebuie sa joace toti baietii. Asa, eu am format pe altcineva pe postul lui Marica", a spus Mircea Lucescu, citat de Evenimentul Zilei.

Atacantul roman revine in tara pentru a se antrena alaturi de Dinamo. Marica a avut deja o discutie cu Razvan Lucescu, pe care il apreciaza pentru capacitatea de comunicare si deschidere in fata jucatorilor.

"Am terminat campionatul in Germania si trebuie sa ma pregatesc in continuare. Tin cu Dinamo si imi doresc ca ei sa castige campionatul. sanse mai sunt, dar imi pare rau ca nu mai depind de ei, ci de rezultatele celorlalte echipe. In momentul asta favorita e echipa din Urziceni, pentru ca depinde doar de ei", a declarat Marica, citat de Romania Libera.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea