Social

#pdl #sorin frunzaverde #sorin frunzaverde pnl

Lovitura in PDL: Sorin Frunzaverde pleaca la PNL

Sorin Frunzaverde, prim-vicepresedintele PDL, a anuntat, marti, ca va candida ca membru PNL pentru presedintia Consiliului Judetean Caras- Severin .

"Voi candida ca membru PNL pentru presedintia Consiliului Judetean Caras- Severin , din partea USL. Asa cum mi s-a propus astazi, voi deveni vicepresedinte al PNL. Nu poti sa candidezi pentru functia asta fara sa fii membru PNL”, a declarat Sorin Frunzaverde pentru Mediafax, precizand ca va oferi mai multe detalii in cadrul unei conferinte de presa, ce va avea loc azi, la ora 12.00.

Marcel Vela, presedintele PNL Caras-Severin, a confirmat faptul Frunzaverde va candida din partea USL la sefia Consiliului Judetean, insa spune ca acesta nu s-a inscris "deocamdata" in PNL: "Confirm candidatura - nu inscrierea, pentru ca nu am procedat inca la aspectele tehnice - din partea USL, respectiv a PNL a lui Sorin Frunzaverde la presedintia Consiliului Judetean Caras-Severin".
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea