Social

#bonuri fiscale # bon # Loteria bonurilor fiscale #ministerul finantelor publice #extrageri #castigatori

Loteria bonurilor fiscale. Cand afli daca ai castigat

Daca ti-ai propus sa dai marea lovitura la loteria bonurilor fiscale afla ca noua lege care o reglementeaza prevede faptul ca cel mult 100 de persoane pot fi desemnate castigatoare. Daca sansele de castig sunt mai mici, sumele care ar putea fi obtinute cresc direct proportional.

Astfel, potrivit noii legi, unitatea teritoriala a Fiscului unde se depune bonul fiscal castigator in original va elibera titularului bonului o copie pe care este scris ca este conform cu originalul si contine un numar unic de inregistrere atribuit automat printr-o aplicatie informatica la nivel national. Pentru asigurarea transparentei, o lista privind bonurile prin care au fost revendicate premiile se va publica pe site-ul Ministerului Finantei Publice si pe cel al Autoritatii Nationale de Administrare Fiscala, scrie Mediafax.

Daca in urma centralizarii listei bonurilor fiscale pe care s-au revendicat premiile se va constata depasirea numarului maxim de premii care se acorda, se va proceda la extragerea aleatorie a unui numar de 100 de bonuri fiscale castigatoare din totalitatea bonurilor fiscale din lista.

Urmatoarea extragere de bonuri fiscale este programata pentru luna iulie. Permiul total, de un milion de lei, va fi impartit egal la numarul castigatorilor validati de catre inspectorii fiscali. La prima editie a loteriei, au fost depuse 18.215 de cereri de revendicare a premiului, care a ajuns astfel la suma de 54,9 lei.

Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea