Social

Lori sau vinatoarea de virgine

Vreti sa mai auziti una de-a Loredanei, comisa in emisiunea care-i poarta numele si se difuzeaza pe Acasa TV?
OK, se rezolva imediat! Va sa zica, Lori statea la o sueta cu Ramona Badescu . Cum care Ramona Badescu?
Ramona, vedeta Italiei! Ramona care a prezentat asta-toamna Cerbul de Aur . Ma rog, nu i-a fost foarte usor sa-l prezinte, stiti si dumneavoastra cum e cind nu mai reusesti sa-ti vorbesti limba.
Sau nu stiti, dar nu asta e important. Cica Lori si Ramona au stat la o tacla pe Acasa TV. Si ca, din vorba-n vorba, s-a ajuns la subiectul preferat al gazdei: sexul. Sau, mai exact, viata sexuala a invitatilor ei. Si i-a zis Loredana Ramonei: Cind te-am cunoscut eu, erai singura!. Si a raspuns Ramona: Dupa 15 ani, e la fel. Si a insistat Loredana: Esti din nou singura?. Apoi, i-a aplicat invitatei lovitura de gratie: Sa nu-mi spui ca esti virgina !...
Nu mai conteaza ce-a raspuns Ramona, nu mai conteaza nici ca, mai tirziu, amindoua s-au suit, la propriu, pe bietul Marius Teicu.
Tot ce conteaza cu adevarat e ca Lori a avut iar ocazia de a pune intrebarile ei preferate. Si ca are mereu la dispozitie un loc in care sa se manifeste . Ca daca s-ar manifesta la ea in bucatarie, ar fi, poate, ceva mai plictisitor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea