Social

Lord cu doar 150 de euro

Vrei sa fii invidiat, admirat, respectat? Te-ai saturat de fitele fara sare si piper ale VIP-urilor care se fataie la emisiuni TV ? Ei bine, acum le poti da clasa din varful blazonului. Iesi din anonimat! Cu numai 150 de euro iti poti cumpara fuguta un titlu de Lord. Paul Guta, seful soferilor de la "Averea", a reusit. Acum este Lord of the Manor Paul Guta. Are blazon si sigiliu.

"Mari reduceri de preturi la titlurile de Lord, Lady, Conte si Contesa" , asa suna irezistibila oferta a firmei Lapping International Services LTD (www.lis-online.org). Daca vrei un blazon de Lord of Cork sau de Lord of Jura Island cu 30% reducere e musai sa te grabesti: superoferta expira la 15 martie. In caz ca inca esti sceptic, afli de la intreprinzatori ca "titlurile noastre nu sunt marfa de serie ieftina, ci deosebit de nobile".

Si daca nu esti inca destul de convins sa faci afacerea asta, e musai sa afli ca de 150 de euro primesti toate insemnele inaltului rang la care ravnesti. Firma se angajeaza sa iti expedieze Titlul de Lord, blazonul eventual in format JPEG, acte reprezentative cu sigiliu de argint autentic pe hartie marmorata, grea, informatii cu privire la hotarul terenului - plan de situatie si fotografii. Iti faci repede un set de carti de vizita cu blazon, de impresie, si esti boier. Lumea te va saluta cu respect la piata, te va imbranci cu sfiala in tramvai, iar secretarele blonde vor lesina de entuziasm cand le vei prezenta cartea de vizita cu blazonul lucios.
(continuarea in Averea )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea