Social

#Waterboyz #Start Up Nation #locuri de joaca

Locurile de joaca pot fi finantate prin Start-up Nation 2020 si Waterboyz

Incepand cu 2011, Start-up Nation este programul prin care zeci de beneficiari si antreprenori de top, posesori ai unor micro-afaceri si intreprinderi de dimensiuni mici sau mijlocii, ajung sa-si transforme bussiness-ul la alt nivel, in afacaeri la cheie cu mult peste masura asteptarilor. Din acest punct de vedere este de mentionat ca de-a lungul acestui program s-au selectionat cele mai bune idei de afaceri, cele mai realiste, fapt ce a dus la dezvoltarea mediului de afaceri pana la numarul infloritor din prezent.

Prin programul Start-up Nation 2020 se ofera din nou sansa ca orice intreprindere mica, cu o cifra de afaceri neta de pana in 50 mii de euro sau cu un numar de angajati sub 249, sa se reprofileze catre o idee de afacere noua si mai prospera, in baza careia se pot oferi fonduri nerambursabile in vederea achizitionarii materialului necesar pentru start-up-ul afacerii si, in speta, pentru derularea acesteia.

Astfel, daca doriti sa va dezvoltati si sa luati un nou start, aceasta este ocazia perfecta. Singura conditie este modul de realizare al proiectului, care trebuie sa corespunda cerintelor europene in vigoare privind proiectele. Este necesar ca proiectul sa fie realizat ca la carte de catre oameni priceputi in materie de proiecte, pentru a avea confirmarea unui proiect bine structurat si pentru a avea cat mai multe sanse in vederea stabilirii punctajului minim necesar finantarii nerambursabile.

Amenajari locuri de joaca! Waterboyz sprijina viitorii antreprenori

Cei de la Waterboyz sunt renumiti pentru cabinele de jocuri specializate si destinate copiilor, tinerilor, dar si adultilor.

La ei se regasesc jocuri de actualitate care au fost deja introduse cu succes in zeci de unitati comerciale sau in locuri de joaca, respectiv parcuri de distractie si recreere.

Conceptul a fost si ramane unul dintre cele mai infloritoare de piata, motiv pentru care, Waterboyz a decis sa sprijine toti antreprenorii care vor sa conceapa o afacere la cheie in acest domeniu.

Astfel, daca va ganditi sa va orientati catre afaceri profitabille, puteti sa va inscrieti in competitia derulata de Start-up Nation 2020 in vederea obtinerii de fonduri nerambursabile in proportie maxima, adica de 100%. Fondurile primite pot fi orientate in vederea obtinerii necesarului de lucru pe care il necesita un loc de joaca, precum: echipamente de baza (sisteme de incalzire, sisteme IT, servere, licente, etc), instalatii necesare si echipamente, bunuri fizice (precum mese, birouri, scaune, etc.), salarii pentru angajati, contributii si cheltuieli aferente utilitatilor necesare in intreprindere, proiecte de marketing, etc. Astfel, aceste fondurri nerambursabile trebuie sa se incadreze absolut in limita elementelor de finantare indicate in program, fara nicio abatere.

Iar daca nu aveti cunostinte referitoare la necesarul din cadrul unui loc de joaca, compania Waterboyz va pune la dispozitie consultanta exclusiva in vederea stabilirii necesarului de materiale, a modului de functionare, a devizei, etc. Totodata, ei pot oferi si echipament acreditat de catre Uniunea Europeana si respectiv masini de jocuri destinate publicului larg, care sunt deja renumite in intreaga lume.

Astfel, prin accesarea programului Start-up Nation si prin solicitarea de consultanta oferita de Waterboyz, puteti avea parte de o noua afacere de succes.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea