Social

#incendiu #cazare #locatari #apartamente #confort city

Locatarii afectati de incendiul din Confort City vor fi cazati in alte apartamente

Locatarii locuintelor afectate de recentul incendiu din Conform City vor fi cazati in urmatoarele 2-3 zile la Rin Grand Hotel, unde li se va asigura hrana, a anuntat marti seara, dezvoltatorul complexului.

Ulterior, ei urmeaza sa fie mutati in "apartamentele vacante din interiorul complexului sau din alte spatii proprii pana la readucerea imobilelor la starea initiala". Totodata, reprezentantii firmei care a construit complexul vor asigura si "consilierea si suportul clientilor", pentru refacerea locuintelor.

Marti dupa-amiaza, un incendiu a izbucnit la ultimul etaj al unui bloc din complexul rezidential Confort City din Capitala. Focul a cuprins mansarda imobilului si ulterior s-a extins si la alte etaje. La fata locului au intervenit 28 de autospeciale cu apa si spuma si sapte autoscari, incendiul fiind in cele din urma stins. Confort City este o investitie a lui Robert Negoita, actualul primar al Sectorului 3.

Sursa foto: rtv.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea