Social

#camion butelii Mihailesti #explozie Mihailesti #Mihailesti

Loc blestemat! Un camion cu butelii a explodat la Mihailesti!

Azi-dimineata, un tir incarcat cu 800de  butelii a fost implicat intr-un accident grav care s-a produs langa localitatea Mihailesti, in apropiere de Buzau. Recipientele incarcate cu gaz au explodat rand pe rand. Explozia are loc in zona in care in 2004 a explodat un camion incarcat cu azotat de amoniu.

Raed Arafat, coordonatorul Departamentului pentru Situatii de Urgenta din Romania, a declarat ca pompierii au intervenit rapid si ca populatia a fost evacuata pe o raza de 500 de metri.

"Este un incendiu al unui camion care este incarcat cu butelii GPL. Evacuarea populatiei pe raza de 500 de metri s-a efectuat. Pompierii actioneaza de la distanta. Situatia este sub control. Nu avem victime, din fericire”, a spus Raed Arafat,

„Nu am informatii despre soferul acestui TIR. A fost verificata cabina si nu este în cabina, din ce am înteles de la politisti”, a precizat secretarul de stat în MAI.

“Autospecialele de pompieri au inceput sa se apropie. Exploziile au incetat”, a declarat la Digi 24 un reprezentant ISU. Masinile de pompieri se retrasesera initial cand incarcatura a inceput sa explodeze. 

Potrivit reprezentantului ISU, incendiul a debutat la partea din spate a incarcaturii.

"Acum actionam pentru racirea recipientelor care nu au explodat", a adaugat acesta.

Circulatia este oprita intre Urziceni si Buzau.  

Nu exista informatii privind persoane ranite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea