Social

#liviu dragnea #nu va fi

Liviu Dragnea (PSD): Nu va fi Congres

Nu va fi convocat un congres extraordinar in partid, potrivit social-democratului Liviu Dragnea , pozitie sustinuta si de Titus Corlatean , care a adaugat ca un congres "ar diminua capacitatea de negociere".

"Urmeaza sa se decida componenta echipelor de negociere si sa fie conturate punctele esentiale ale programului si calendarul discutiilor de negociere, precum si cu care partid se vor incepe aceste negocieri . Nu cred ca azi vor fi negocieri", a declarat Liviu Dragnea.

Dragnea sustine ca declaratiile politicienilor din ultimele zile sunt doar "pareri personale" si ca toate partidele iau in calcul varianta ramanerii in opozitie .

"Cred ca toate partidele iau in calcul varianta ramanerii in opozitie. Daca toti ies cu declaratii au impresia ca avem puncte comune, insa la masa de negociere poti afla ca diferentele sunt mult prea mari. Orice varianta este posibilia, si majoritatea si ramanerea in opozitie. Guvernarea nu e o joaca, va fi un an extrem de greu nimeni nu poate sa spuna cat de greu va fi. Este importanta si calitatea celor care merg in guvern", a adaugat Dragnea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea