Social

# abuz in serviciu Liviu Dragnea #Liviu Dragnea DNA #liviu dragnea

Liviu Dragnea, la DNA: “Pana la alegerile parlamentare am toate sansele sa raman liber!”

Azi-dimineata, Liviu Dragnea, presedintele PSD, a fost audiat de DNA fiind citat de procurori in dosarul in care este cercetat alaturi de fosta sotie, Bombonica Prodana.

„Supararea este ca sotia mea a fost tarata in acest dosar(...). Am depasit nivelul de teama. Au fost ani grei pentru mine si familia mea. Eu merg inainte. Pana la alegerile parlamentare am toate sansele sa raman liber. Vreau sa castigam alegerile”, a declarat el la iesirea de la sediul DNA.

Dragnea este cercetat pentru instigare la abuz in serviciu si la fals intelectual, cauza in care este cercetata si fosta lui sotie, Bombonica Prodana.

Potrivit procurorilor, „in perioada iulie 2006 - decembrie 2012, Dragnea Nicolae Liviu, in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Teleorman, respectiv de presedinte al organizatiei judetene a unui partid politic, cu intentie, a determinat-o pe inculpata Alesu Floarea, la acea vreme director executiv al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman sa isi incalce atributiile de serviciu prin mentinerea in functie si implicit plata drepturilor salariale pentru doua angajate ale aceleiasi institutii. in realitate cele doua persoane si-au desfasurat activitatea la sediul organizatiei judetene Teleorman a partidului politic al carui presedinte era suspectul Dragnea Nicolae Liviu, aspect cunoscut de acesta din urma”.

Astfel, precizeaza DNA, persoanele angajate formal au primit in total 91.362 lei precum si operarea in carnetul de munca a vechimii in munca corespunzatoare.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea