Social

#Liviu Dragnea premier #liviu dragnea

Liviu Dragnea: "In opinia mea, presedintele vrea sa fie suspendat!"

Liviu Dragnea a anuntat ca “a urmarit cu stupefactie anuntul presedintelui Iohannis" si ca nu intelege de ce a respins-o pe Sevil Shhaideh.

"Ati sunat si la Cotroceni, se uita?”, a inceput Liviu Dragnea conferinta de presa.” Am urmarit si noi cu stupefactie anuntul presedintelui Iohannis. Impreuna cu colegii mei am analizat, am incercat sa gasim care ar fi resorturile cinstite, constitutionale care ar fi putut sta in spatele acestei decizii. Nu am gasit niciun motiv constitutional, riscuri si parerea noastra este ca acest om de fapt vrea sa declanseze o criza politica in Romania. Joi, dupa consultari, a sunat-o pe doamna Sevil Shhaideh invitand-o sa discute despre programul de guvernare, i-a dat cateva teme, spunandu-i ca o sa numeasca. Dupa alegeri, am sperat ca si domnul Iohannis ca si institutiile cu care se consulta au inteles ca nu mai vor jocuri oculte pe spinarea oamenilor. Nu au inteles. inteleg ca domnul Iohannis nu vrea sa respecte votul din decembrie, nu vrea sa dea Guvernul acestei majoritati votate de romani. si dumnealui, si acolitii lui sunt speriati de anumite lucruri: ca programul de guvernare sa fie pus in practica si romanii sa inceapa sa traiasca mai bine. si al doilea lucru, ca a inteles ca noi nu mai vrem sa perpetuam un sistem ocult pentru Romania. Toata campania securistoida nu are nici semnificatie.

Pana maine seara va trebui sa luam o decizie. Vreau sa cumpanesc foarte bine, dar nu intre un interes personal si intre ceea ce e bine pentru Romania. Nu are rost sa ne ascundem dupa degete, e o avalansa de mesaje de la oameni care se simt jigniti si cer suspendarea presedintelui. Nu este o decizie usoara. Daca in urma acestei analize pe care o vom face rapid, vom ajunge la concluzia ca e bine sa-l suspendam pe presedinte, nu voi avea nicio ezitare. Ne gandim la creearea unei comisii care sa analizeze daca gestul presedintelui este constitutional".

 

Stire in curs de actualizare. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea