Social

#Liviu Dragnea Klaus Iohannis #liviu dragnea

Liviu Dragnea, dupa discursul lui Iohannis: “Sa lase Guvernul in pace!”

Seful PSD a afirmat, dupa discursul lui Klaus Iohannis din Parlament, ca presedintele Romaniei trebuia sa dea un mesaj de unitate şi sa lase Guvernul in pace.

“Am asistat la discursul presedintelui in palrament. M-as fi asteptat sa fie un discurs de unitate, de indemn la calm si stabilitate. Din pacate, presedinte a ales sa vorbeasca in continuare despre divizare, despre parlamentari buni si parlamentari rai, despre romani buni si romani rai. Sunt de acord ca alegerile anticipate nu sunt o solutie. Am inteles ca guvernul trebuie sa fie puternic. Indemnul meu e sa lase guvernul in pace. Programul de guvernare este unul bun”, a declarat Dragnea.

Intrebat de ce parlamentarii puterii au ieşit din sala in timpul discursului, Dragnea a raspuns: “Probabil toata frustrarea si revolta acumulata in ultimele zile i-a facut sa faca gestul acesta. Ne asteptam sa aiba un discurs de mediator. Probabil ca stilul, cuvintele folosite i-au facut pe colegii mei sa iasa din sala. Eu nu am iesit, cu speranta ca vor veni niste semnale de pace”."

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea