Social

Liverpool s-a calificat in semifinalele Ligii Campionilor

Liverpool s-a calificat in semifinalele Ligii Campionilor, dupa ce a castigat aseara mansa retur cu Arsenal, la capatul unui meci senzational.

Arsenal a deschis scorul in minutul 12, prin Diaby care a patruns in careu si a sutat puternic, invingandu-l la coltul scurt pe Reina.

Liverpool a egalat in minutul 30 cand Gerrard ii centreaza perfect lui Hypia care a reluat cu capul fix in vinclul portii aparate de Almunia.

In minutul 70, Liverpool preia conducerea prin golul inscris de spaniolul Torres dupa un sut din intoarcere, in diagonala, din interiorul careului.

In minutul 84, pustiul-minune al Arsenalului, Walcott preia o minge la 18 metri de poarta proprie, patrunde, dribleaza patru adversari, intra in careul advers si paseaza ideal pentru Adebayor, care pune latul si duce scorul la 2-2

Un minut mai tarziu, Babel, patrunde careul lui Arsenal si obtinute un penalty, executat magistral de Gerrard. In prelungirile meciului, acelasi Babel a scapat pe contra-atac si a stabilit scorul final, 4-2 pentru Liverpool.

chelsea a castigat partida cu turcii de la Fenerbahce , dupa un gol rapid marcat cu capul de germanul Ballack, in minutul 4, si o reusita a lui Frank Lampard in finalul intalnirii, in minutul 87. In tur, Fenerbahce castigase cu 2-1.

Prima semifinala se va disputa intre Liverpool si Chelsea, iar cea de-a doua se va afla astazi, dupa returul partidelor din sferturi Manchester United-AS Roma (in tur, 0-2) si Barcelona- Schalke 04 (in tur, 1-0).

FOTO : Uefa.com


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea