Social

Liverpool e prima finalista

Liverpool va fi reprezentanta Angliei in finala Ligii Campionilor, care va avea loc la Istanbul pe 25 mai.

Desi porneau cu sansa a doua in disputa cu Chelsea, chiar si dupa acel 0-0 din tur, "cormoranii" s-au impus aseara cu 1-0, pe " Anfield Road", in fata proaspetei campioane a Albionului.

SURPRIZA. Elevii lui Rafa Benitez au deschis surprinzator scorul dupa doar patru minute de joc, cand Luis Garcia a reusit sa impinga mingea dincolo de linia portii la capatul unei faze destul de controversate. Chelsea a presat pe toata durata reprizei secunde, insa "cormoranii" au izbutit sa reziste. Astfel, dupa 20 de ani, Liverpool va juca din nou in ultimul act al celei mai importante competitii europene. De 4 ori castigatoare a trofeului , formatia engleza a evoluat ultima data in finala, in 1985, cand a pierdut in fata lui Juventus in partida de trista amintire de pe "Heysel".

ADVERSARA. Liverpool va afla diseara numele rivalei sale in confruntarea de la Istanbul. Invingatoare cu 2-0 in tur, pe "San Siro", AC Milan nu ar trebui sa aiba emotii in fata lui PSV Eindhoven. Partida, arbitrata de Terje Hauge, va fi transmisa in direct de Pro TV, de la ora 21:45.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea