Social

#alegeri #vot #sectii speciale

Lista sectiilor speciale de votare din Bucuresti

Ministerul Afacerilor Interne organizeaza functionarea a 34 de sectii speciale de votare in Bucuresti, pentru rezidentii care au carti de identitate emise in alta localitate.

In Sectorul 1 vor fi organizate cinci sectii speciale de votare, la: Gara de Nord , Scoala Generala nr. 1, Aeroportul International Baneasa "Aurel Vlaicu", Colegiul Tehnic Media si Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara.

In Sectorul 2 se poate vota la trei sectii speciale: Gara Obor, Caminul studentesc nr. 3 - Universitatea de Constructii si Caminul studentesc nr. 4 - Universitatea de Constructii.

In total, sapte sectii de votare vor fi organizate in Sectorul 3: Spitalul de Psihiatrie "Dr. Constantin Gorgos", Spitalul Justitiei "Dr. Constantin Angelescu" , Institutul National de Recuperare si Medicina Fizica, Spitalul "Coltea", Spitalul "Caritas", Spitalul Clinic de Boli Infectioase si Caminul de batrani nr. 5 Vitan.

Cele trei sectii din Sectorul 4 sunt la Caminul studentesc C3 - campusul Universitatii "Spiru Haret", Spitalul Clinic de Urgenta "Bagdasar-Arseni" si Autogara "Filaret".

In Sectorul 5, cei fara buletin de Bucuresti pot vota doar la Facultatea de Drept a Universitatii.

Sectorul 6 beneficiaza de cele mai multe sectii speciale de votare in numar de 15. Ele pot fi gasite in incinta caminelor din Grozavesti (doua sectii), Regie (noua sectii), una in Caminul A din complexul Leu si una in Caminul A3. Alte doua sectii vor fi la Academia Nationala de Educatie Fizica si Sport si la Spitalul Clinic de Obstetrica si Ginecologie "Panait Sarbu".

Votul in sectiile speciale va fi supravegheat la scrutinul din 6 decembrie si de camere web, care sa poata surprinde si identifica cetatenii care isi exercita dreptul de vot, in momentul in care introduc buletinele in urne, potrivit money.ro.

Posibilele fraude electorale pot fi aduse in atentia autoritatilor prin intermediul sistemului de urgenta 112
.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea