Social

#politcieni #lista #vot #stat #legi

Lista politicienilor care voteaza impotriva statului de drept

Coalitia pentru o Guvernare Curata lanseaza lista cu politicienii " patati " care candideaza la alegerile parlamentare din 30 noiembrie .

Potrivit Laurei Stefan, expert anticoruptie al Societatii Academice din Romania (SAR), criteriile care au fost luate in calcul pentru realizarea listei sunt legate de votul pe legile impotriva statului de drept, informeaza Romania libera. Actele normative vizate au fost: amendamentele la codul de procedura Penala, legea privind numirea si revocarea procurorilor-sefi, dezincriminarea fraudei bancare, legile privind Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS) si a Agentiei Nationale de Integritate (ANI). De departe, din lista candidatilor care au votat constant legile impotriva statului de drept se desprind detasat, potrivit responsabilului acestui proiect, Cristian Hatu, doi candidati PSD...

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea