Social

Lista PD-L pentru Consiliul Local Brasov are nume noi

Consilierul local PD-L Brasov Vasile Kraila a anuntat ieri ca lista propusa de aceasta formatiune pentru Consiliul Local contine cateva nume noi fata de cele care au existat in mandatul care este pe cale sa se incheie. „Acest lucru nu inseamna ca nu mai activeaza in PD-L cei care nu vor mai fi consilieri locali.

Acestia vor activa in interiorul organizatiei noastre. Ei nu sunt inlaturati. Au existat motive obiective pentru care ei nu mai sunt pe lista. Iar cei noi vor fi rearondati pe zonele din Brasov, asa cum a fost si in acest mandat. Fiecare se va ocupa de cate o zona a orasului”, sustine Vasile Kraila.

Dintre cei care nu se mai regasesc pe lista PD-L pentru mandatul 2008 - 2012 se numara Paul Gontea, care, dupa cum spune colegul sau de partid, Ladislau Hathazi, si-a anuntat intentia de a nu mai candida inca de acum patru ani. Un alt nume care nu se mai regaseste pe lista PD-L pentru Consiliul Local este Sorin Grigorescu. (continuarea in Buna Ziua Brasov)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Buna Ziua Brasov

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea