Social

#program spitale sarbatori #lipsa medici spitale

Lipsa de medici de Sarbatori la spitalele din jurul Capitalei

Spitalele de urgenta din Bucuresti sunt supraaglomerate in aceste zile cu pacienti din tara a caror asistenta ar fi putut fi asigurata si in localitatea de domiciliu.

Lipsa medicilor, aflati in concediu sau in zilele libere de sarbatori , ca si exodul unor specialisti peste granita, face ca spitalele mici sa nu mai poata functiona normal, scrie Gardianul.

Astfel, numarul transferurilor efectuate in decembrie din judetele limitrofe Capitalei a crescut de 4-5 ori fata de luna octombrie.

Argesul si-a "mutat" spitalul judetean in Bucuresti. Zeci de ambulante aduc pacientii la spitalele de urgenta din Capitala, la concurenta cu salvarile din Giurgiu sau Ialomita , care fac naveta si de cate doua ori pe zi pentru a goli saloanele din spitalele municipale sau orasenesti.

Medicii din judetele limitrofe Capitalei, au intrat fie in concediu, fie si-au luat zile libere de sarbatori . In Dambovita, nu functioneaza tomograful, sau cel putin aceasta este explicatia pentru care pacientii din Targoviste ajung la Bucuresti pentru cazuri banale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea