Social

#ratb #henri coanda #aeroportul henri coanda #ratb de noapte

Linie RATB de noapte catre Aeroportul Henri Coanda

Regia Autonoma de Transport Bucuresti a anuntat, joi, ca va infiinta, incepand cu data de 13 aprilie, transport de noapte care va asigura deplasarea calatorilor intre Bucuresti si Aeroportul Henri Coanda.

"Ca urmare a solicitarilor primite din partea calatorilor privind extinderea ofertei de transport public intre Bucuresti si Aeroportul Henri Coanda, incepand cu data de 13.04.2012, linia expres 783 va avea program de circulatie atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte. Pe timpul noptii, autobuzele vor circula la intervale de 40 de minute, dupa un program de circulatie care a fost configurat in functie de cererea de transport pe relatia "Aeroport Henri Coanda" si de graficele de circulatie ale liniilor de noapte", se arata intr-un comunicat postat pe site-ul RATB.

Linia expres 783 circula pe urmatorul traseu: Piata Unirii, Bd. I. C. Bratianu, Piata Universitatii, Bd. Nicolae Balcescu, Bd. G-ral Gheorghe Magheru, Piata Romana, Bd. Lascar Catargiu, Piata Victoriei, Bd. Aviatorilor, Arcul de Triumf, Piata Presei Libere, Sos. Bucuresti-Ploiesti, Aeroportul Henri Coanda. Pretul unei calatorii este de 3,5 lei.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea