Social

#accidente #autoturisme # circulatie rutiera #limitatoare de viteza #reguli UE

Limitatoarele de viteza, in curand, obligatorii in UE

Uniunea Europeana vine cu noi reglementari in ceea ce priveste legislatia rutiera. Numarul accidentelor din ultimii ani a crescut vertiginos, in urma acestora numeroase persoane pierzandu-si viata. Astfel ca, pentru a reduce numarul acestor incidente rutiere, oficialii Uniunii Europene vor sa introduca limitatoare de viteza pentru toate autoturismele care circula in UE.

Astfel ca, in curand, toti soferii ar putea fi obligati sa isi monteze aceste dispozitive pe autoturisme, pentru a ii tine departe de incidentele periculoase in trafic si sa ii opreasca in momentul in care apasa prea mult pedala de acceleratie.

Patrick McLoughlin, secretarul pentru Transporturi din Uniunea Europeana, a fost cel care a propus aceasta masura, potrivit "The Telegraph", iar in viitorul apropiat toate autoturismele vor fi dotate cu limitatoare de viteza care sa nu le permita sa depaseasca viteza de 110 kilometri la ora.

Sursa foto: speed-trap.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea