Social

Lili Sandu stie ca intre ea si Bogdan Stelea sta o femeie

Dupa cateva tentative de impacare , intre Lili Sandu si Bogdan Stelea lucrurile s-au complicat. Frumoasa actrita si cantareata l-ar vrea inapoi pe portarul de la Otelul Galati, dar o incurca actuala lui iubita.

Acum Lili nu mai vrea sa auda de Bogdan, iar daca este invitata la o petrecere, se asigura ca fotbalistul nu o sa fie prezent. Se pare ca actrita este foarte suparata pe fostul iubit pentru ca nu renunta la relatia pe care o are de ceva vreme cu o tanara pe nume Andreea.

La randul sau, Bogdan Stelea nega o posibila reintregire a relatiei. Lumea a luat aceste declaratii de bune si dadea verdicte cine cu cine se va combina mai repede. Gurile rele spun ca tanara era satula de gelozia exagerata a lui Bogdan.

Lili Sandu sustinea la acea vreme insa ca a fost o problema de comunicare. Comunicarea este foarte importanta. Dar, daca in fata ta ai un om care refuza sa comunice, atunci e intr-adevar o problema, spunea prin presa Lili Sandu.

Dragostea e pe locul doi

Cu toate ca relatia lor luase sfarsit, Lili tinea sa precizeze ca nu a intrat nimeni in viata ei sentimentala. In momentul de fata, pentru mine, dragostea e pe locul doi. Ma concentrez foarte mult asupra carierei, ma canalizez pe film si muzica. Presa m-a cuplat cu vreo cinci, sase barbati. Ne-am invatat sa traim cu telenovele.

Cand am decis sa pun capat relatiei, am fost constienta ca numele meu va fi asociat cu numele unor barbati mai mult sau mai putin influenti. As fi fost si mai mult de condamnat daca as fi ramas intr-o relatie care nu mai functiona doar pentru a-mi apara imaginea.

Noi nu ne-am despartit cu scandal, probabil de asta se tot inventeaza. A fost o decizie luata de doi oameni maturi care si-au dat seama ca relatia a ajuns intr-un punct in care fiecare isi dorea altceva. Ma refer aici strict la faptul ca fiecare are acum alte prioritati, mai spunea Lili Sandu.

Tentative de impacare

Dar uite ca viata este plina de surprize, iar bombele pica de unde nu te astepti. Cine se saruta de mama focului in plin centru Capitalei, in preajma Craciunului? Nimeni altii decat Bogdan Stelea si Lili Sandu! La acea vreme, cei doi au negat o posibila impacare. Ok, sa spunem ca asa este.

Lumea in preajma sarbatorilor devine mai intelegatoare, mai maleabila si are tendinta de a sterge cu buretele toate neplacerile acumulate de-a lungul intregului an. Apoi, egoismul ia locul altruismului si lucrurile revin la normal.

Sa presupunem ca intre cei doi a fost un imbold de moment pe care l-au regretat mai tarziu. Dar, daca a fost asa, de ce in ultima vreme Lili si Bogdan au fost vazuti din ce in ce mai des impreuna in ipostaze cat se poate de tandre? Potrivit revistei vip, fotbalistul isi petrece noptile in apartamentul actritei.

Ciudat este insa faptul ca ziua Lili Sandu il evita, iar daca este invitata la vreun eveniment monden, intai se asigura ca Stelea nu va fi prezent. Nu vreau sa mai vorbesc nimic despre acest subiect. Nu ma mai intrebati despre fosta relatie, a spus Lili in aceeasi revista.

Gurile rele sustin ca tanara este suparata pe Bogdan ca nu renunta la relatia pe care o are de cateva luni cu o tanara pe nume Andreea. Un lucru este insa clar, dragostea cu nabadai dintre cei doi nu este nici pe departe incheiata.

Neintelegeri

Acum cateva luni, actrita de telenovele Lili Sandu declara sus si tare ca nu exista nici o sansa de a relua relatia cu fotbalistul Bogdan Stelea. De ce? Ba ca nu mai comunicau, ba ca distanta i-a facut sa se indeparteze unul de celalalt, ba ca pentru ea cariera este pe primul loc, iar Bogdan nu intelege acest lucru.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea