Social

Liga Campionilor, via Irlanda

Steaua joaca astazi, de la ora 21.30 (TVR 1), impotriva irlandezilor de la Shelbourne in turul doi preliminar al Ligii Campionilor. Returul este programat pe 3 august, obiectivul fiind calificarea in grupele competitiei.


Steaua debuteaza, astazi, in Liga Campionilor, drumul echipei din Ghencea incepind inca din turul doi preliminar. Elevii lui Oleg Protasov vor intilni in aceasta faza a competitiei pe irlandezii de la Shelbourne, prima mansa fiind programata la Dublin, pe stadionul Tolka Park, de la ora 21.30 (TVR 1).

Protasov, increzator la primul meci

In linii mari, primul unsprezece al ros-albastrilor este acelasi din a doua parte a sezonului trecut, singurii jucatori care nu mai apar fiind Dorinel Munteanu si Martin Tudor, plecati la CFR Cluj, insa ultimul nu a apucat sa joace prea mult in Cupa UEFA, unde a fost preferat Hamutovski - revenit la echipa. Totusi, astazi debuteaza noul antrenor al ros-albastrilor, Oleg Protasov, si, foarte probabil, atacantul Victoras Iacob . Noi credem in fortele noastre, dar stim ca nu este un joc usor. Meciul se va juca in teren, a declarat la plecarea spre Irlanda tehnicianul ucrainean.

Favoriti pe hirtie

Mai increzator s-a aratat fostul atacant al Otelului. Nu ne este frica de adversari, nu am ajuns sa nu ne mai urcam in avion de teama lor. Si in aceasta confruntare, Steaua ramine Steaua si eu apreciez ca are o sansa in plus, a declarat Victoras Iacob, precizind ca isi doreste o participare in grupele interzise de ani buni fotbalului romanesc: Visul meu este sa ajungem in grupele Ligii Campionilor. Daca trecem de Shelbourne, poate intilnim apoi o echipa accesibila si putem ajunge in grupe. Pe aceeasi idee a mers si mijlocasul Florin Lovin : N-avem nici o scuza daca nu-i eliminam pe irlandezi. Am trecut de Valencia, nu putem sa ne impiedicam de Shelbourne. Nu mi-au lasat o impresie extraordinara si nu cred ca ne pot surprinde cu ceva, care insa a recunoscut: Ar fi fost bun Dorinel Munteanu in meciul cu Shelbourne. Mai rezervat a fost George Ogararu : In mod normal, sintem favoriti, dar trebuie sa cistigam si sa demonstram lucrul asta. Ar fi si culmea ca irlandezii sa nu-si doreasca sa ne bata, dar noi ne dorim mai mult decit ei sa ne calificam.

Vom ataca oricind va fi posibil

Dupa ce, in turul intii preliminar, a eliminat cu scorul general de 6-2 pe nord-irlandezii de la Glentoran, desi porneau cu sansa a doua, antrenorul lui Shelbourne se arata si el increzator in forta echipei sale, dar nu si-a ascuns teama fata de slabiciunile din defensiva. Va fi un meci pe muchie de cutit. Vom ataca oricind va fi posibil. Nu vreau sa pierdem acest meci si nici sa primim gol. Trebuie sa fim defensivi ca echipa, a declarat Pat Fenlon. Pe de alta parte, interesul suporterilor pentru intilnirea cu Steaua a depasit asteptarile oficialilor si capacitatea stadionului Tolka Park (n.r. - 9.700 de locuri). Conducerea lui Shelbourne si-a chemat suporterii la munca voluntara pentru repararea scaunelor, sub deviza: Avem nevoie de fiecare loc. In plus, a avertizat ca in seara meciului nu se vor mai gasi bilete de vinzare, dupa ce, pina luni seara, se vindusera deja 5.000 de tichete.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea