Social

#dna #traian băsescu #vasile marica

Liderul sindical Vasile Marica sustine ca este atacat de la Cotroceni

Liderul sindicatului Sed Lex , Vasile Marica , a negat implicarea in reteaua care strangea mita in vami. Marica spune ca atacul impotriva sa a fost comandat de comandat de presedintele Traian Basescu.

Sindicalistul sustine ca fostul vames Marius Ungureanu ar fi negociat intre 4 si 14 februarie, cu presedintele Basescu, lansarea atacului la adresa sa.

Vamesul care s-a autodenuntat, recunoscand ca i-a dat mita lui Vasile Marica timp de sase ani, spune ca nu s-a intalnit niciodata cu presedintele Traian Basescu, potrivit Adevarul.ro.

"Il anunt pe presedinte ca daca sta cu infractorii la masa nu este presedintele meu", a declarat Marica, citat de Gandul.info.

Liderul sindical a mai cerut demisia presedintelui si a spus ca se va adresa ambasadelor UE si a SUA, pentru a-si proteja familia si casa.

Purtatorul de cuvant al Presedintiei, Valeriu Turcan, a declarat ca toate afirmatiile lui Marica sunt minciuni . Turcan a mai spus ca Presedintia nu se va lansa intr-un dialog cu Vasile Marica, care nu reprezinta un subiect de interes.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea