Social

Liderul fotbalului italian e de partea lui Donadoni

Desi a calificat nationala Italiei la turneul final Austria si Elvetia, viitorul antrenorului Roberto Donadoni la carma squadrei azzurra este euro , considerandu-l un tehnician lipsit de experienta.

Cu toate acestea, presedintele Federatiei Italiene de Fotbal, Giancarlo Abete, are incredere in el in continuare si spera la o calificare in finala a squadrei azzurra.

“Intre mine si Roberto exista multa intelegere. Mult mai multa decat crede lumea. Acum ne uitam increzatori catre Euro 2008 si va asigur ca Donadoni este foarte motivat. Vrea sa castige”, a declarat presedintele FederCalcio.

In ceea ce priveste zvonurile conform carora, din cauza prestatiilor proaste a echipelor italiene in competitiile europene din sezonul actual, de anul viitor Seria A va avea 18 echipe in loc de 20, Giancarlo Abete a tinut sa precizeze ca nu este o idee buna.

“Ar fi o mare greseala. Or fi multe accidentari , intr-adevar, dar problema nu este structura campionatului. Sa nu uitam ca patru din primele cinci cele mai importante campionate din Europa au 20 de echipe”, a declarat presedintele federatiei italiene de fotbal.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea