Social

#psd #pdl #coalitie #vasil blaga #liviu dragnea #victor ponta

Liderii PDL si PSD sustin ca se cearta de ochii presei

Liderii partidelor din coalitia guvernamentala neaga tensiunile dintre PSD si PDL . Reprezentantii celor doua partide au declarat ca totul merge foarte bine si unii membri isi mai permit sa faca glume.

Vasile Blaga, ministrul Dezvoltarii Regionale si Locuintei, a declarat ca lucrurile merg bine in coalitie si optimismul sau a fost sustinut si de alti membri ai coalitiei.

"N-a fost nici un fel de tensiune si sunt absolut convins ca nici acum nu va fi nici un fel de tensiune. Au fost declaratii de campanie, facute intr-un anumit context, eu sunt sigur ca acum o sa discutam lucrurile serioase. (...) Cred ca sunt lucruri mai importante de care trebuie sa ne preocupam, ca de exemplu cum sa nu pierdem banii de la UE", a declarat Liviu Dragnea inaintea sedintei coalitiei, citat de Cotidianul.

Dragnea considera ca declaratiile lui Blaga despre ministrii PSD-isti nemultumiti care ar trebui sa-si dea demisia fac parte doar din campania electorala. Si Victor Ponta subliniaza bunavointa dintre cele doua partide.

"Nu ati auzit vreun ministru PSD care sa-l atace pe domnul presedinte Basescu sau ceea ce am decis in Guvern. Nu exista o prevedere scrisa, a fost un gentlemen's agreement si cred ca se refera si la domnul Videanu. Va fi o batalie politica, e normal sa fie o batalie intre candidatii la Presedintie, dar ministrii e bine sa incercam sa ne vedem de partea de guvern", a afirmat Ponta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea