Social

#psd #pd-l #lideri #coalitie #injurii

Liderii PD-L cred ca injuriile PSD-istilor sunt dovada unei crize in interiorul partidului

Astazi a avut loc prima intalnire a Coalitiei, dupa un final de saptamana presarat cu injurii adresate de PSD-isti colegilor de guvernare. In timp ce PD-L-ul crede ca aceste manifestari vin pe fundalul unei crize care a cuprins Partidul Social Democrat , premierul Boc spune ca ar fi indicat sa se lase deoparte orgoliile personale pentru a trece cu bine de criza, spre binele Romaniei.

Liderii Coalitiei s-au intalnit, astazi, in sedinta saptamanala dupa ce in ultimele zile liderii social-democrati i-au numit pe liderii PD-L iresponsabili, tampiti, jalnici, bagabonti. Raspunsul democrat-liberalilor la aceste injurii a venit prompt si direct.

Adriean Videanu i-a rugat pe PSD-isti sa nu transfere criza din interiorul PSD inspre Coalitie si i-a transmis lui Mircea Geoana ca il asteapta sa revina in tara ca sa-si probeze afirmatiile, in caz contrar urmand sa il dea pe liderul PSD in judecata. "Cerem PSD sa nu transfere criza politica din interior la nivelul Guvernului pentru ca singura mare problema pe care o avem este criza economica si modul in care Guvernul raspunde la aceste provocari astfel incat costurile pentru romani sa fie minimale", a spus Videanu, citat de Realitatea TV.

Premierul Boc a adaugat ca in aceasta perioada de criza ar fi indicat ca toata lumea sa lase deoparte “orgoliile si dezamagirile personale”, pentru a trece cu bine de acest moment dificil. "Avem responsabilitatea de a face ce trebuie pentru Romania", a spus Emil Boc, citat de Realitatea TV.

Aceste declaratii vin dupa ce la sfarsitul saptamanii trecute, in cadrul intalnirii conducerii PSD, acestia si-au varsat naduful la adresa partenerilor de guvernare prin expresii injurioase. Personajul cel mai infuriat in timpul intalnirii a fost vicepresedintele PSD, Dan Nica, care l-a numit pe Radu Berceanu “tampit” iar pe ministrul Pogea “iresponsabil”. Lui i s-a alaturat si Mircea Geoana, care le-a precizat colegilor sai de partid cum presedintele tarii a facut presiuni la impartirea puterii intre PSD si PD-L.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea