Social

#camera deputatilor #vicepresedinte #senat #vasile blaga #propuneri PDL #chestor

Cristian Radulescu si Mihai Stanisoara, liderii grupurilor PDL din Senat si Camera Deputatilor

Liderii grupurilor parlamentare democrat-liberale din Camera Deputatilor si din Senat vor fi Mihai Stanisoara, respectiv Cristian Radulescu (foto), a declarat astazi Vasile Blaga, presedintele PDL.

El a precizat ca PDL "a luat functiile ramase" dupa impartirea acestora de partidele din cadrul USL.

Liderul democrat-liberal a anuntat ca propunerile PDL pentru functiile de vicepresedinte si chestor al Camerei Deputatilor sunt Ioan Oltean, respectiv Ioan Balan.

In cadrul Biroului Permanent National, democrat-liberalii au decis sa-l propuna pe Alexandru Peres pentru functia de secretar al Senatului.

Presedintele PDL a discutat si despre propunerile partidului sau pentru presedintia Comisiilor din Parlament. La Senat, PDL il propune pentru sefia Comisiei de abuzuri pe Gheorghe Flutur, in timp ce propunerea pentru presedintia Comisiei de Afaceri Europene este Anca Boagiu. Pentru Comisia romanilor de pretutindeni a Camerei Deputatilor, PDL il propune pe Eugen Tomac.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea