Social

Liberation: Au fost detinuti de aceeasi grupare

Florence Aubenas si Hussein Hanun au fost tinuti ostatici de aceeasi grupare care i-a retinut pe jurnalistii romani, iar diferentele dintre cele doua moduri de operare se datoreaza incercarii de a induce in eroare partenerii de negociere .
Aceasta este concluzia la care a ajuns publicatia "Liberation", care beneficiaza si de cateva marturii in exclusivitate din partea propriei ziariste, Florence Aubenas. Grupul rapitorilor ar fi format din fosti agenti ai serviciilor speciale ale lui Saddam Hussein si din infractori de drept comun . Acestia nu au de-a face cu Jihad-ul declarat de Mussab Al-Zarqawi. Din aceasta tactica ar face parte si prezentarea in premiera a denumirii "Brigazile Muad Bin Jabal".

Publicatia franceza analizeaza si prestatia deputatului francez Didier Julia, pe care o catalogheaza drept "parazitara". Julia a sustinut tot timpul ca negociaza in numele autoritatilor franceze, lucru negat de autoritatile de la Paris.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea