Social

Liberalii merg fara candidat la localele din Sibiu

PNL Sibiu a decis in urma Delegatiai Permanente a partidului de vineri sa nu propuna niciun candidat pentru Primaria municipiului Sibiu Primul pe listele PNL la CL va fi presedintele Eugen Mitea. Si-a propus sa revina in postul pe care l-a lasat pentru functia de director al Transgaz , in cel de viceprimar . "Am lucrat cu primarul Klaus Johannis si cred ca am facut o echipa buna. Imi doresc sa lucrez in continuare cu Klaus Johannis, imi doresc sa fiu viceprimar", a declarat sambata, an cadrul unei conferinte de presa, liderul liberalilor sibieni, Eugen Mitea.

DECIZIA SIBIENILOR va fi comunicata de responsabilul PNL de judetul Sibiu, ministrul culturii, Adrian Iorgulescu . "Am sa am o discutie cu domnul presedinte Calin Popescu Tariceanu si am sa comunic decizia Sibiului. Nu vreau sa o comentez in avans. Exista un caz la Timisoara, unde exista o intelegere larga in care intra PNL, PNTCD si FDGR. Eu respect hotararea Biroului Permanent al PNL.

A existat aceasta echipa, Mitea - Johannis, cred ca poate continua. Eu am avut o discutie cu primarul Johannis sa vad daca sprijina aceasta varianta. Mi-a spus extrem de clar: da", a explicat Iorgulescu, dupa ce Mitea a refuzat sa spuna daca s-a sfatuit cu Johannis inainte de luarea acestei decizii. (continuarea in Sibiu Standard)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Sibiu Standard

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea