Social

#pnl #motiune #motiune simpla #parlament #aparare #fmi

Liberalii au depus astazi cate o motiune simpla in cele doua Camere ale Parlamentului

Liberalii au depus astazi in Parlament doua motiuni simple, cate una la fiecare dintre cele doua camere. La Camera Deputatilor vicepresedintele Bogdan Olteanu a depus motiunea simpla pe tema publicarii acordului cu FMI, in timp ce la Senat Puiu Hasotti a depus motiunea simpla pe Aparare.

Bogdan Olteanu a anuntat astazi, in plenul Camerei, depunerea motiunii simple intitulate "Dumneavoastra ati promis, noi platim, spuneti-ne adevarul", pe tema publicarii acordului cu FMI. Motiunea a fost semnata de grupurile parlamentare PNL si UDMR si a fost depusa respectand conditiile legale, conform precizarii facute de presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase .

Potrivit Realitatea TV, liberalii au depus o motiune simpla si la Senat. Purtand titlul "Demnitatea Armatei, calcata in picioare de ministrul 0,2%", actul cere demisia ministrului Apararii, Mihai Stanisoara , si adoptarea de masuri in domeniul armatei. Puiu Hasotti, liderul PNL-istilor din Senat a declarat ca textul a fost imbunatatit in urma interventiilor pe subiect ale liderului PSD Mircea Geoana, cu referire la motivele invocate de acesta pentru renuntarea la functia din CSAT.

Din declaratiile semnatarilor motiunii, aceasta se refera la problemele personalului din MApN, scaderea veniturilor militarilor, in urma efectelor bugetare, si la incoerenta in gestionarea programelor de inzestrare strategica.

Birourile Permanente ale celor doua camere vor hotara data la care fiecare motiune va fi dezbatuta in plen.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea