Social

Liber si pe 2 mai pentru bugetari

Vacanta extinsa de Pasti penrtu bugetari. Guvernul a decis astazi ca ziua de 2 mai sa fie zi nelucratoare. Cu ocazia Sarbatorilor Pascale institutiile de stat vor fi inchise, acelasi lucru intamplandu-se si pentru Posta Romana .

Executivul a decis de asemenea ca ziua de 2 mai sa fie recuperata pe 24 mai.

Programul de sarbatori al institutiilor de stat a fost anuntat astazi, Posta Romana de exemplu anuntand ca nu lucreaza a doua zi de Pasti si nici pe 1 mai. Astfel, cei care doresc sa trimita felicitari sau pachete cu ajutorul Companiei Nationale Posta Romana trebuie sa stie ca pe 28 aprilie si 1 mai oficiile postale vor fi inchise.   

O alta atentionare este legata de faptul ca datorita celor doua sarbatori legale , in zilele premergatoare si in zilele imediat urmatoare acestora, coletele si scrisorile vor ajunge la destinatar cu mici intarzieri. Zilele cu astfel de probleme vor fi vineri 25 aprilie si sambata 26 aprilie, apoi marti 29 aprilie si miercuri 30 aprilie.

In acest an Pastele este sarbatorit pe 27 aprilie, duminica in timp ce 1 mai pica intr-o zi de joi.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea