Social

#adn #prelevare probe ADN #copil maidanezi

Legistii neaga prelevarea probelor ADN in cazul copilului ucis de maidanezi

Dupa ce zilele trecute mai multe persoane au declarat ca micutul Ionut, in varsta de 4 ani, nu ar fi fost ucis de cainii madanezi, ci de un caine de lupta si ca acest lucru a fost confirmat si de probele ADN prelevate de legisti, acestia din urma neaga o astfel de ipoteza.

Legistii au dezmintit informatiile aparute in presa in ceea ce priveste prelevarea probelor ADN de pe trupul micutului ucis de cainii maidanezi si spun ca nu este posibil acest proces deoarece nu exista kituri cu care sa se faca acest lucru.

"Pe trupul copilului erau sute de plagi, mai putin pe talpi, iar moartea a survenit ca urmare a hemoragiei externe. Era evident ca erau muscaturi de caine, dar nu putem sa spunem ca sunt de maidanez sau de caine de lupta. Putem sa spunem doar daca e vorba de un caine mic sau de unul mare. Legistii au facut doar autopsia, nu au recoltat si probe pentru efectuarea ADN-ului. Oricum, ar fi trebuit sa avem cu ce sa comparam rezultatele obtinute. Chiar daca s-ar fi gasit saliva de animal pe trupul copilului, unde sa ne ducem cu ea, cu ce sa o comparam? E o nebunie! Oricum, nu avem kituri care sa izoleze ADN-ul unui caine fata de cel al altui caine. Copilul acela a murit ucis de caini si atat!", a declarat prof dr  Dan Dermengiu, director IML "Mina Minovici", pentru "Libertatea".

Sursa foto: realitatea.net
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea