Social

#adoptare #legea salarizarii unice #guvern

Legea salarizarii va fi adoptata luni intr-o sedinta speciala de Guvern

Membrii Cabinetului Boc au decis la finalul zilei de ieri ca varianta finala a Legi salarizarii unitare va fi adoptata luni intr-o sedinta speciala, legea urmand sa fie negociata joi si vineri cu reprezentantii FMI.

Imediat dupa ce  va fi aprobata de Guvern in sedinta speciala de luni, legea va fi trimisa in Parlament, in vederea angajarii raspunderii.

Actul legislativ va intra in vigoare insa abia in 2012. Potrivit unor surse parlamentare, premierul Emil Boc le-ar fi spus, totusi, parlamentarilor Coalitiei, ca salariile tuturor categoriilor de bugetari vor creste de la 1 ianuarie 2011 cu 15%, iar salariul minim va fi de 670 de lei.

In schimb, Ioan Botis , ministrul Muncii, nu oferit cifrele exacte privin valoarea salariului minim si cresterile salariale ale bugetarilor. El a invocat faptul ca aceste cifre urmeaza sa fie discutate cu Banca Mondiala , FMI si Comisia Europeana.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea