Social

#legea salarizarii unitare #dezbatere #guvern

Legea salarizarii unitare ajunge pe masa Guvernului

legea salarizarii unitare ar putea fi adoptata de Guvern in cadrul sedintei de azi, anunta antena3.ro. Acest lucru trebuia sa se intample inca de ieri, insa marile confederatii sindicale au lipsit de la sedinta Consiliului Economic si Social. Sedinta a fost suspendata din lipsa de cvorum, iar proiectul nu a primit aviz.

Cele cinci mari confederatii sindicale, respectiv Confederatia Nationala Sindicala „ Cartel Alfa ", Confederatia Nationala a Sindicatelor Libere din Romania - Fratia, Confederatia Sindicatelor Democratice din Romania, Blocul National Sindical si Confederatia Nationala Sindicala "Meridian", au transmis luni seara printr-o scrisoare deschisa adresata premierului Emil Boc, ca nu vor participa la sedinta Comitetului Economic si Social.

In cazul in care Executivul va adopta legea salarizarii unitare, proiectul urmeaza sa ajunga si in Parlament in vederea asumarii raspunderii.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea