Social

Legatura dintre PSD si PC Buzau

In cadrul unei conferinte de presa sustinute duminica de catre liderul social-democratilor buzoieni, senatorul Vasile Ion a declarat ca legaturile dintre PSD si Partidul Conservator vor fi foarte stranse cu ocazia asteptatelor alegeri locale .

Vasile Ion a mai declarat ca "vom discuta cu acele partide care apar cu un anume scor electoral in judetul Buzau, PRM-ul, PNG-ul, dar mai ales cu Partidul Conservator, cu acest din urma partid, acest tip de relatie speciala va fi facut public saptamana viitoare".

In atentia social-democratilor buzoieni nu vor fi numai partidele politice ci si sindicatele: "Deja remarcati pe listele noastre, atat la consiliile locale, acolo unde exista structuri sindicale, dar si la nivel judetean, prezenta unor lideri de sindicat".

"Speram sa aducem la masa discutiei politice si sa constituim un grup care intr-adevar sa aiba forta si sa poata lua decizii la viitorul Consiliu Judetean", a mai spus senatorul PSD.

Declaratiile presedintelui filialei Buzau a social-democratilor vin in urma afirmatiilor facute de Cezar Preda , presedintele PD-L Buzau, care spusese ca “nu doreste niciunfel de intelegere cu PSD”, rupand in acest fel “orice canal de comunicare cu social-democratii”.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea