Social

#salariu #judecator #spor #ministerul justitiei #ordin

Lefuri mai mari pentru judecatori

Judecatorii se vor bucura de salarii mai mari, in conditiile in care Executivul a anuntat ca va taia sporurile acordate bugetarilor. De la 1 martie judecatorii de la toate instantele vor primi sporul "pentru risc si suprasolicitare neuropsihica" pe care pana acum il primeau doar judecatorii si personalul auxiliar de la Inalta Curte de Casatie si Justitie si cei de la Consiliul Superior al Magistraturii.

Prin Ordinul 768 din 4 martie 2009 , emis de Ministerul Justitiei, judecatorii din toate instantele din tara vor primi din aceasta luna salarii mai mari cu 50%, datorita acordarii unui spor "pentru risc si suprasolicitare neuropsihica". De acest spor care va fi acordat retroactiv, incepand cu data de 1 martie 2009, se vor bucura si procurorii, magistratii-asistenti si personalul auxiliar de specialitate.

Sporul pentru risc si suprasolicitare psihica era acordat pana acum numai judecatorilor si personalului auxiliar de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, precum si cei ai Consiliului Superior al Magistraturii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea