Social

Laura Cosoi, acuzata ca atenteaza la prietenii Ginei Pistol

Actrita Laura Cosoi a facut o pasiune pentru iubitii Ginei Pistol. Dupa ce a avut o aventura cu fostul iubit al Ginei, Codin Maticiuc , acum s-a orientat catre actualul iubit al acesteia, Nicola. Laura si Nicola s-au intalnit intr-un club de noapte din Bucuresti unde au petrecut pana la ziua.

Daca esti tanar, burlac si ai un un tata plin de bani, este imposibil sa nu prizi in plasa o sumedenie de femei frumoase . Codin Maticiuc este fiul unui prosper om de afaceri bucurestean, motiv pentru care nu duce lipsa de bani, asa ca nu i-a fost deloc greu sa fie inconjurat tot timpul de vedete. Asa cum am mai scris in ziarul nostru, acesta este si scopul lui. Sa aiba ca iubite doar vedete cu care sa se afiseze si sa fie tot timpul in centrul atentiei.

Prefera blondele

Codin a fost acuzat in nenumarate randuri, in timp ce era cu Gina, de infidelitate . Se spunea la vremea respectiva ca, in timp ce afiseaza un comportament dragastos fata de iubita sa, inima ii bate pentru o alta femeie. Relatia cealalta nu s-a concretizat insa pentru ca femeia, care era o tanara prezentatoare de televiziune, nu i-a acceptat avansurile. La scurt timp dupa ce s-a despartit de Gina, Codin a putut fi vazut in compania jumatatii feminine a trupei Demmo, Anamaria Ferent .

Cu toate ca ambii au negat cu vehementa o relatie amoroasa , spunand ca sunt simpli prieteni, au fost vazuti sarutandu-se pasional prin cluburile bucurestene. Codin si Anamaria s-au despartit insa repede si fiecare si-a vazut de drumul sau. Codin nu s-a multumit doar cu atat si a poftit si la farmecele actritei Laura Cosoi. Blondina a muscat momeala si, potrivit revistei vip, cei doi s-au afisat intr-un celebru club bucurestean in mari tandreturi.

A pus ochii pe Nicola
Cand toata lumea paria ca Maticiuc o va lasa pe Laura pentru o alta prospatura, ei bine stupoare, a fost tocmai invers. Potrivit revistei vip, actrita a fost vazuta intr-un bar cu Nicola, actualul iubit al Ginei Pistol.

Cei doi si-au petrecut seara impreuna si pareau ca se simt foarte bine unul in compania celuilalt. Ramane de vazut care va fi reactia Ginei la aflarea vestii, mai ales ca Nicola nu este la prima abatere, el fiind fotografiat de paparazzi in urma cu cateva saptamani in compania unei femei misterioase.

Ramane de vazut care va fi reatia Ginei la aflarea vestii, mai ales ca Nicola nu este la prima abatere.

Din floare in floare

Codin Maticiuc si Laura Cosoi sunt impreuna doar de cateva saptamani. Surse din anturajul lui Codin sustin ca acesta se afiseaza cu femei cunoscute pentru a-si face publicitate, dupa care cheama paparazzi sa-l fotografieze. Mai pe romaneste este un adevarat vanator de vedete. Ultima victima a lui Codin se pare ca este Laura Cosoi, actrita ce joaca in serialele La bloc si Fete cu lipici .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea