Social

Lancierii joaca in secret

Pentru ca are terenul suspendat politia locala este prea ocupata, Ajax nu stie unde si cind va disputa meciul din prima etapa.

Dupa debutul bun de sezon, in care lancierii cistigat Supercupa contra rivalilor de la PSV, Ajax confrunta probleme inainte de prima etapa din campionat. Echipa din Amsterdam nu stie unde si cind va juca partida cu Den Haag, care in mod normal ar trebuit sa se dispute pe ArenA. Ajax are insa terenul suspendat, iar primarul din Amsterdam, Job Cohen, a anuntat ca politia este foarte ocupata in aceasta luna. Daca nu va aparea vreun element , meciul va avea loc pe un si fara spectatori, a anuntat Frank Huizinga, purtatorul de cuvint al Federatiei Olandeze de Fotbal (KNVB), care a oferit si solutia pentru securitatea jucatorilor: Este posibil ca locul de desfasurare a meciului sa ramina secret. Pe de alta parte, nici situatia celor doi romani de la Ajax, Mitea si Lobont, nu este prea buna. Atacantul este indisponibil pina la sfirsitul lunii, iar portarul are sanse sa apara doar ca rezerva.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea