Social

Lala de la TNT are un I-cafe

Nu mai este nici un secret ca Lala de la TNT are o relatie stabila de doi ani! Lala si Lucian s-au mutat impreuna de Craciun. Blonda de la TNT declara ca este foarte fericita alaturi de el si ca se iubesc mult.

Asa ca, daca tot locuiesc impreuna si nu s-au certat niciodata (nici macar din motive minore, cum se intampla in orice cuplu!), cei doi s-au gandit sa puna bazele unei afaceri profitabile in paralel cu activitatea muzicala in care este implicata frumusica blonda.

Decizia fiind luata, nu a lipsit mult si a fost pusa in practica: cei doi au deschis un internet Cafe . Investitia si-au recuperat-o destul de repejor si, vazand ca totul merge bine, au hotarat sa deschida si un salon de coafura. In mai putin de o luna, acesta va incepe sa functioneze, iar Lala spune ca va lua sfaturi de la Costin Voicu, stilistul care le-a ajutat pe fetele de la TNT inca de la inceputurile trupei!

Si, pentru ca Lala este foarte multumita de ceea ce a realizat cu ele pana acum, nu are nici o urma de indoiala ca o va ajuta si pe acest plan!
Pana una-alta, probabil ca tot greul va cadea pe Lucian, deoarece trupa TNT va fi toata vara la mare!

Sa canti de doua ori pe saptamana in Discoteca Tineretului din Costinesti nu e putin lucru! Fetele sunt mai mult decat fericite ca vor sustine nenumarate concerte pe litoral, amandoua fiind indragostite de mare!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea