Social

#steaua #vaslui #infrangere

Lacatus: "Este pacat ca am inceput campionatul cu stangul"

Antrenorul Stelei, Marius Lacatus, si-a exprimat, miercuri, regretul ca Steaua a inceput cu stangul aceasta editie de campionat, scor 0-1 cu FC Vaslui , a apreciat drept meritata victoria gazdelor si a criticat jocul elevilor sai.

"Este pacat ca am inceput campionatul cu stangul si sper ca lucrurile sa se indrepte. Una este un joc de verificare, alta un joc de campionat, care ne interesa cel mai mult. Trebuie sa stim sa reactionam in meciurile care vor veni. Nu am reusit sa ajungem la finalizare , ne-am marginit in a juca prin mingi lungi. Jucatorii de la Vaslui au fost peste noi, si-au dorit mai mult, au reusit sa obtina cele trei puncte si trebuie sa invatam din atitudinea lor", a spus Lacatus.

Antrenorul stelist a declarat ca portarul Robinson Zapata , care a gresit grav la gol, nu trebuie "pus la zid". "In fotbal, in momentul cand portarul greseste, se vede pe tabela de marcaj. El nu si-a dorit sa greseasca, nu trebuie pus la zid. Important era modul cum trebuia sa reactionam dupa primirea golului", a afirmat stelistul.

Tehnicianul Stelei a parasit nervos sala de conferinte, dupa ce lumina din incapere s-a stins de mai multe ori. Patronul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu , a explicat ca energie electrica s-a intrerupt din cauza fanilor Stelei, care au taiat cablurile de alimentare.

Steaua a debutat cu o infrangere in noua editie de campionat, dupa ce a fost invinsa miercuri, in deplasare, cu scorul de 1-0 de FC Vaslui, intr-un meci pe care ambele formatii l-au terminat in zece oameni.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea