Social

#calificare #fotbal #steaua #antrenor #lacatus

Lacatus: "E meciul anului! Nu ne vom apara"

Marius Lacatus are mari emotii inainte de mansa decisiva a turului trei preliminar din Liga Campionilor. Desi a participat ca antrenor in cea mai titrata competitie e Batranului Continent, fostul mare „septar” din Ghencea vrea sa devina al patrulea tehnician care califica Steaua in Liga , dupa Titi Dumitriu , Cosmin Olaraiu si Gica Hagi .

Tocmai din acest motiv, „ Fiara ” considera meciul cu turcii unul capital atat pentru sezonul european al ros-albastrilor, cat si pentru viitorul sau in Ghencea. „Deocamdata da, e meciul anului, in care trebuie sa ne indeplinim primul obiectiv, dupa aceea vor veni si altele. Trebuie sa ne concentram pe acest joc. Ar fi prima mea calificare in Liga Campionilor, ar fi cel mai bun rezultat al meu ca antrenor. Ar fi un lucru foarte bun. Nu va fi usor, intalnim o echipa buna, care are jucatori de valoare, cu experienta bogata in cupele europene, dar ma bazez in primul rand pe reactia jucatorilor mei si pe faptul ca au trecut, ca si grup, de mai multe ori prin asemenea meciuri si totul a iesit asa cum trebuie”, a spus Lacatus in cadrul unei conferinte de presa organizate marti.

 

Continuarea in Antena3.ro


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea