Social

#steaua bucuresti #meci #marius lacatus #gloria bistrita

Lacatus, despre meciul Steaua-Gloria Bistrita: "E o rusine pentru noi toti"

Steaua Bucuresti a fost  invinsa, duminica, in deplasare, de formatia Gloria Bistrita, scor 1-0, intr-un meci din cadrul etapei a XIII-a a Ligii I.

La finalul meciului, Marius Lacatus, antrenorul Stelei, a catalogat meciul ca fiind “o rusine” pentru echipa pe care o conduce.

"A fost o zi foarte slaba ca prezentare in teren. Gloria ne-a dominat la toate capitolele si ma asteptam la mult mai mult de la jucatorii mei. Rezultatul e consecinta modului in care am jucat, fara agresivitate , fara sa ne cream ocazii, fara luciditate. E o rusine pentru noi toti. La experienta lor ma asteptam de la jucatori sa faca mai mult. Acum e distanta destul de mare, opt puncte de locul unu, dar trebuie sa demonstram ca acum a fost un accident. De cand am venit e cel mai slab joc pe care l-am prestat. Nu e un blestem , e vorba de atitudinea pe care trebuie s-o avem. A fost penalty, au mai avut 2-3 situatii de gol, lucru nepermis la o echipa ca Steaua.”, a declarat Lacatus.

“Daca vrei si pretinzi ca lupti pentru titlu, trebuie sa ai constanta. Daca alternam jocurile bune cu cele proaste si dam vina pe ghinion, inseamna ca nu suntem o echipa puternica. Sper ca jucatorii mei sa ia partile bune de la acest joc si anume efortul si agresivitatea pe care le-a aratat Gloria. Si antrenorul e de vina cand pierzi, nu sunt de vina numai jucatorii"
, a adaugat antrenorul ros-albastrilor.

La fel de nemultumit s-a aratat  si Gigi Becali, patronul Stelei."Dupa meciul asta, la revedere si cu banii. Sa depuna cum vor pe la Liga memorii. O sa le dau la 5-6 jucatori care merita, in rest, sa fie sanatosi. Pe la mijloc a fluierat vantul. Asta este, astia sunt, eu nu sunt suparat pe ei, ca asta e valoarea lor, nu pot. Dar daca nu pot, am mai spus, daca nu poti, atunci du-te cu Dumnezeu! Sa se duca la echipa a doua sau sa plece liberi si sa fie sanatosi. Am dat milioane pe ei, dar sa fie sanatosi, ii dau afara", a declarat Becali la GSP .

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea