Social

#lacatus #steaua #fc arges #meci #fotbal #liga i

Lacatus anunta ca Steaua ia foarte in serios meciul cu FC Arges

Marius Lacatus , antrenorul formatiei Steaua Bucuresti a anuntat astazi ca intentioneaza sa trateze partida cu FC Arges cu maxima seriozitate, pentru ca este una foarte importanta in economia viitorului clasament al Ligii I.

Tehnicianul ros-albastrilor a mentionat ca de acum incolo trupa pe care o conduce va merge “la victorie”, indemnandu-si jucatorii sa priveasca toate meciurile cu foarte multa seriozitate. El a anuntat si ca nu are probleme la lot si ca atmosfera in interiorul echipei s-a mai imbunatatit.

In ce priveste lupta pentru primele locuri in Liga I, Lacatus a declarat ca se bucura ca a devenit foarte aprinsa , deoarece faptul ca multe echipe sunt departajate de doar cateva puncte nu face decat sa inteteasca competitia, lucru care nu poate sa fie decat benefic pentru valoarea fotbalului romanesc.

Aceste declaratii vin inaintea partidei dintre FC Arges si Steaua, din etapa a 21-a a Ligii I, care se va disputa vineri, de la ora 20:45, pe stadionul Nicolae Dobrin din Pitesti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea