Social

#sezlong #mamaia #cearsaf #prosop #turist

La Mamaia cearsaful intre sezlonguri este interzis "prin lege"

Este interzisa asezarea de prosoape intre sezlongurile din Mamaia. Aceasta este noua regula cu care se confrunta turistii care merg la Mamaia si isi aseaza prosoapele de plaja intre sezlonguri, in zonele in care sunt amplasate astfel de accesorii pentru plaja. Noua regula nu este trecuta nicaieri in mod vizibil.

Mai multi turisti care au incercat sa isi aseze cearsaful sau prosopul intr-o zona a plajei in care se inchiriaza sezlonguri au fost alungati cu injuraturi de catre agentii de paza ai plajei. Acest lucru li s-a intamplat si unor persoane care au filmat cele intamplate si au trimis inregistrarea catre Stirile ProTV.

Din relatarile turistilor aflam faptul ca agentii de paza le spun oamenilor ca exista o lege care le interzice persoanelor de pe plaja sa isi aseze prosopul intre sezlonguri. Insa plaja este publica si singura avertizare prezenta sub forma de panou, pe plaja, spune ca este interzisa amplasarea altor sezlonguri sau umbrele in respectiva zona.

O posibila explicatie pentru comportamentu agentilor este legata de faptul ca cei care ofera spre inchiriat sezlongurile ocupa locuri cat mai aproape de apa. Astfel ca cei care isi aseaza cearsaful aproape de apa reprezinta un pericol pentru acesti inchiriatori de sezlonguri, de teama ca isi vor pierde clientii.

Potrivit autoritatilor citate de ProTV, in acest moment pe litoralul romanesc exista trei tipuri de plaja - o parte achizitionate prin licitatie de diverse hoteluri sau diversi patroni din zona, care pot actiona ca proprietari, insa pe o perioada determinata de timp. O alta parte sunt plajele nelicitate, dobandite de hotelieri , care pot actiona si ei ca proprietari in timo ce a treia categorie este reprezentata de plajele comunale.


 

Sursa video: Stirile ProTV

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea