Social

"La funk la freak": expozitie de arta tanara romaneasca la Venetia

In cel mai important spatiu expozitional din Venetia Mestre - Torre Civica din centrul orasului - va avea loc sambata, 10 mai, vernisajul expozitiei LA FUNK LA FREAK, reprezentand "zece puncte de vedere asupra narativului contemporan in arta plastica romaneasca", dupa cum anunta afisul manifestarii.

Autorii sunt tineri artisti plastici, absolventi si masteranzi ai Universitatii Nationale de Arte din Bucuresti: Alexandru Radvan, Ciprian Paleologu, Simona Vilau, Elena Andrei, Adrian Popescu, Doina Roman, Ioana Ursa, Mihail Cosuletu, Adriana Grigore, Traian Boldea.

Evenimentul face parte din proiectul "Sguardi di Europa"/"Privirile Europei", promovat de asociatia culturala "arci" din Venetia www.arcivenezia.it, proiect caruia i s-a asociat Institutul Roman de Cultura si Cercetare Umanistica.

Prezenta tinerilor artisti romani se datoreaza atat invitatiei si patronajului Primariei din Venetia, care si-a propus sa promoveze, incepand de anul acesta, schimburile culturale cu tinerii din tarile Europei de Sud-Est, precum si sprijinului financiar al Institutului cultural Roman.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea