Social

La Euro, pe cai mari

Liderii nationalei au trait o zi nebuna, desi nu au putut juca in ultima etapa din Serie A.

Cristi Chivu e campion al Italiei, iar Adrian Mutu se pregateste de Liga Campionilor, dupa ultima runda a campionatului italian.

Cei doi lideri ai echipei nationale, Chivu si Mutu, au trait astazi senzatii tari, desi nu au putut fi pe teren pentru echipele lor, din diferite motive. Accidentat, Chivu a asistat din tribuna la victoria Interului la Parma, scor 2-0, succes care le aduce milanezilor titlul de campioni ai Italiei. Cu un punct in fata Romei inainte de startul etapei, oamenii lui Mancini au avut nevoie de un Ibrahimovici in mare forma pentru a lua titlul. Suedezul a dat ambele goluri ale meciului, in minutele 62 si 79.

Roma a condus aproape tot meciul la Catania , insa a terminat la egalitate, scor 1-1, cu echipa lui Zenga. Catania a inscris golul pe final de meci, cand romanii stiau deja ca titlul va merge la Milano. Pentru Cristi Chivu, care joaca in Italia din 2003, e primul titlu de campion din Serie A.

Mutu, peste AC Milan

Si Mutu a fost absent azi de pe teren, dar din cauza unei suspendari. Fara starul roman, Fiorentina a batut in deplasarea de la AC Torino, scor 1-0, si a terminat pe locul patru, care duce in Liga Campionilor. Osvaldo a inscris tarziu, in minutul 76, golul care a dus Fiorentina in Liga.
In cazul unei infrangeri , echipa lui Mutu ar fi ratat prezenta in cea mai importanta competitie a Europei. AC Milan a invins degeaba pe Udinese , pe teren propriu (4-1), asteptand un pas gresit al Fiorentinei.

"Contacte cu Barcelona"


Cotidianul catalan "Sport" scrie ca FC Barcelona a initiat primele contacte pentru transferul jucatorilor Klass Jan Huntelaar (Ajax Amsterdam) si Cristian Chivu. "Un jucator ce ar putea ajunge la Barcelona in sezonul viitor este Chivu. Barca e din nou interesata de serviciile jucatorului roman. Fundasul si-a aratat mereu interesul pentru a juca in Spania. In plus, impresarul sau Daniel Becali (n.r. - Victor Becali ) nu exclude aceasta posibilitate", scrie "Sport".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea