Social

La Cluj, PRM sustine PNL

Funar a declarat ca PRM nu va avea candidat pentru sefia CJ Cluj!

Astfel, PRM a decis sa il sustina pe candidatul PNL la Consiliul Judetean (CJ) Cluj, Marius Nicoara , si va negocia dupa alegerile locale, in functie de rezultat, obtinerea unui post de vicepresedinte al acestei institutii, a declarat marti presedintele PRM Cluj si secretarul general al partidului, senatorul Gheorghe Funar ( foto ). La randul sau, Nicoara sustine ca este onorat, dar ca nu este vorba de nici un fel de intelegere.

“Am cautat sa sustinem un candidat roman potrivit si competent. PRM a facut apel la toate partidele romanesti pentru sustinerea unui singur candidat in judetele unde UDMR ar putea obtine presedintia CJ. in unele judete, romanii au trecut peste culorile politice ale candiatilor si au inteles sa sustina un singur candidat.

Din pacate, la Cluj, doar noi am sustinut aceasta idee, de accea vom merge pe mana lui Marius Nicoara”, ne-a declarat Funar. El a precizat ca partidul al carui secretar general este il avea pregatit, pana la luarea deciziei de sustinere a lui Nicoara, pe profesorul Petru Gus pentru candidatura la sefia CJ. in ceea ce priveste o negociere pentru un post de vicepresedinte al CJ pentru PRM, Funar spune ca va negocia acest lucru doar dupa ce se vor afla rezultatele alegerilor. (continuarea in Ziua de Cluj)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Ziua de Cluj

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea