Social

#corneliu vadim tudor #gigi becali #pompiliu manea #png-cd #prm #cluj #gheorghe funar

La Cluj, PRM si PNG-CD sustin fuziunea

Dupa succesul electoral inregistrat de Corneliu Vadim Tudor si Gigi Becali in alegerile pentru Parlamentul European, filialele clujene ale PRM si PNG-CD propun fuzionarea celor doua partide.

Gheorghe Funar , presedintele PRM Cluj, a explicat ca partidul sau este gata de o fuziunea, dar asteapta decizia partidului parasasit de Becali inaintea alegerilor.

"Eu sustin o asemenea fuziune . S-a confirmat ca la aceste alegeri pentru Parlamentul Europei, unde-s multi puterea creste. Asteptam o decizie din partea colegilor de la PNG-CD, daca este pentru fuziune vom gasi impreuna si denumirea potrivita pentru formatiunea care se va naste dupa aceasta fuziune", a afirmat Funar, citat de Realitatea.net.

Presedintele PNG-CD Cluj, Pompiliu Manea , spera ca partidul pe care il conduce sa faca parte din " dreapta romaneasca", pe care o poate constitui doar alaturi de alte partide.

"Eu lupt pentru o dreapta care sa aiba 30% din electorii tarii", a declarat Manea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea